Een heel vliegtuig huren als unieke vergaderruimte.

Bij Bouwie in Veen kan dat! Wij hebben namelijk een heus vliegtuig gekocht en deze volledig omgebouwd tot vergaderruimte! Geschikt voor max. 8 personen en voorzien van alle gemakken van nu! Zo beschikt ons vliegtuig over een goede WiFi-verbinding en zijn er maar liefst 3 presentatieschermen aanwezig! Naast een onmisbaar koffiemachine is er ook een heuse mini-bar en net zo onmisbaar is het aanwezige toilet. De airco zorgt voor een behaaglijke temperatuur in het vliegtuig.
Naast dit alles zijn er 8 zitplekken met voldoende schrijfruimte aan praktische tafels en ook een mooi loungegedeelte ontbreekt niet!

In het vliegtuig zijn nog vele originele elementen te zien en ook de cockpit ziet er nog uit alsof we zo kunnen opstijgen!

Dus, zoek je een vergaderruimte om je besprekingen naar een ‘hoger’ niveau te tillen? Boek dan eens een sessie in onze unieke vergaderruimte!

Het vliegtuig is te huren voor enkele uren, een dagdeel of juist een complete dag. Optioneel is er een goed verzorgde lunch bij te bestellen.

Naast het vliegtuig kunt u gratis parkeren. De locatie heeft een perfecte ligging tussen de A27 en A59 in het land van Heusden en Altena.

WiFi

3 Schermen (aan te sluiten via HDMI en Displayport)

Gratis Parkeren

Koffie, thee en frisdrank inbegrepen

Airco

Mogelijkheid tot luxe lunch

Lounge gedeelte

Toilet

Het vliegtuig is te huren voor enkele uren, een dagdeel of juist een complete dag. Optioneel is er een goed verzorgde lunch bij te bestellen.

Nu is vergaderen in een vliegtuig al een hele ervaring op zich natuurlijk, maar er zitten ook meerdere voordelen aan zo’n unieke locatie:

 • Inspiratie:
  Een unieke vergaderruimte, zoals ons vliegtuig, kan een bron van inspiratie zijn voor de deelnemers aan de bespreking. Een omgeving die anders is dan de normale kantoorruimte kan zomaar nieuwe ideeën en perspectieven oproepen.
 • Productiviteit:
  Een nieuwe omgeving kan de productiviteit verhogen, omdat het mensen helpt hun gebruikelijke routines te doorbreken en opnieuw te focussen op de taak die voorhanden is. En wij weten zeker, vergaderen in een vliegtuig zal voor iedereen een compleet nieuwe ervaring zijn!
 • Herinnering:
  Een unieke vergaderruimte kan de herinnering aan de vergadering versterken. Wanneer mensen een geweldige tijd hebben gehad in een bepaalde ruimte, zullen ze zich waarschijnlijk beter herinneren wat er in die ruimte is besproken. En wij hebben er alles aan gedaan om van ons vliegtuig een unieke vergaderruimte te maken.
 • Indruk maken:
  Met een unieke vergaderruimte maak je geheid indruk op je klanten of gasten. Het laat zien dat je creatief bent en bereid bent om verder te gaan dan de normale gang van zaken. Dit kan je helpen om je te onderscheiden van de concurrentie en je bedrijf als vernieuwend en anders te presenteren.

 

Wat betreft het huren van ons vliegtuig zijn wij zeer flexibel. Zo is ons vliegtuig direct te huren voor de tijden die je nodig hebt en ook een goed verzorgde lunch kan snel geregeld worden!

Voor die lunch kunt u kiezen uit diverse luxe broodjes. Zodra je het vliegtuig hebt geboekt kun je zelf een keuze maken uit deze luxe broodjes. Ook aan vegetariërs en veganisten is gedacht!

Koffie, thee en diverse frisdranken zijn reeds bij de prijs inbegrepen.

 

Al met al maakt het huren van onze unieke vergaderruimte in ons vliegtuig iedere vergadering/bespreking of meeting leuker, unieker en productiever. En daar zal nog lang over nagepraat worden!